Felvételi felhívás

Felvételi felhívás a 2017/2018-as tanévre

 

Felvételi Napok: 2018. június 29. -  június 30. (péntek-szombat)

Felvételi jelentkezés határideje: 2018. június 15. (péntek)

 

A Magyar Protestáns Tanulmányi Alapítvány felvételt hirdet református és evangélikus felsőoktatási hallgatók számára a Protestáns Felsőoktatási Szakkollégiumába. A Svábhegyen, kiemelt zöldövezeti környezetben, parkkal körülvett épületekben 105 diák nyerhet elhelyezést kényelmes, egy,  két illetve háromágyas szobákban.

A szakkollégiumi bentlakás követelmények, feladatok teljesítésével jár, melyek célja, hogy a hallgatók szervezett képzés keretében közismereti-, és nyelvtudásukat gyarapítsák.

A jelentkezés leadása előtt kérjük, tájékozódjon az aktuális tanulmányi rendünkről, amelynek teljesítése a szakkollégiumi tagság és a bentlakás feltétele!

 

A szakkollégium a jó tanulmányi eredménnyel, államilag finanszírozott egyetemi képzésben résztvevő  hallgatók protestáns szellemiségű közismereti képzéséhez kíván hozzájárulni. A Szakkollégium célja, hogy a képzésében résztvevők az egyetemi tanulmányaikon túlmenően délutánonként, esténként a szakkollégiumi képzés keretében szerezzenek ismereteket.

A szakkollégiumi tagságra pályázhat:

 

·         állami finanszírozású felsőoktatási képzésben részesülő vagy idén érettségiző református vagy evangélikus hallgató;

·         államilag finanszírozott helyre felvételt nyert PhD képzésben részesülő hallgató.

 

Szakkollégiumi díj: a Magyarországi Református Egyház és a Magyarországi Evangélikus Egyház az állami finanszírozású képzésben részesülő református és evangélikus hallgatók tanulmányait támogatja, így a fizetendő összeg 17.000 Ft/hó. A Szakkollégiumba felvételt nyert hallgatók a szerződéskötéskor egyhavi kauciót (óvadékot) tartoznak fizetni, mely a szerződésben szabott feltételek megvalósulása esetén a Szakkollégiumból történő kiköltözéskor a hallgatónak visszajár.

Online regisztráció itt! 
(Kitöltése kötelező!)

Jelentkezési lap letöltése itt! 
(Kitöltése kötelező!)

A felvételi jelentkezéshez szükséges dokumentumok listája itt!

(Kattintson a fenti hivatkozásra!)

 

A felsorolt dokumentumokat ajánlott levélben kérjük postacímünkre (Magyar Protestáns Tanulmányi Alapítvány 1121 Budapest, Eötvös út 35.) elküldeni.

A jelentkezés és a postai úton küldendő dokumentumok, hiánypótlások feladási határideje 2018. június 15. (péntek)!

 

További információk a +3613919050-es telefonszámon munkaidőben vagy az [email protected] e-mail címen. Egyéb kapcsolatfelvételi lehetőségek az "Elérhetőségek" menüpontban!

 

Csapó Tamás

tanulmányi igazgató