TTM-es beszámoló

Pintér Zoltán képe

Útivázlat a TTM 2016. szept. 16-18. közötti útjáról

 

A meglepetésszerűen gyors évkezdés rohamszervezésre késztetett, jó kapcsolataim révén a bükkalji Tibolddarócon biztosítottak szállást a hét végére. Ismét szép példáját tapasztalhattuk meg a magyar ember segítőészségének, Dósa József polgármester a falutól több mint 20 km-re lévő mezőkövesdi vasútállomásra küldte értünk a falu kisbuszát, s mivel ez kis befogadóképességű, értünk jött a polgármester úr felesége is saját személygépkocsiján. A vasárnapi visszautat ugyanígy biztosították számunkra, ezúton is köszönet érte.

Pótfelvételi felhívás a 2016/2017-es tanévre

A Magyar Protestáns Tanulmányi Alapítvány pótfelvételi eljárást hirdet református és evangélikus felsőoktatási hallgatók számára Protestáns Felsőoktatási Szakkollégiumába.

Jelentkezési határidő: 2016. augusztus 19. (péntek)

A pótfelvételi nap időpontja: 2016. augusztus 25. (csütörtök) 10:00 a Protestáns Felsőoktatási Szakkollégium épületében.

Felvételi felhívás

Felvételi felhívás a 2017/2018-as tanévre

 

Felvételi Napok: 2018. június 29. -  június 30. (péntek-szombat)

Felvételi jelentkezés határideje: 2018. június 15. (péntek)

 

A Magyar Protestáns Tanulmányi Alapítvány felvételt hirdet református és evangélikus felsőoktatási hallgatók számára a Protestáns Felsőoktatási Szakkollégiumába. A Svábhegyen, kiemelt zöldövezeti környezetben, parkkal körülvett épületekben 105 diák nyerhet elhelyezést kényelmes, egy,  két illetve háromágyas szobákban.

Veress Dániel ünnepi beszéde az I. Profesztiválon

A kollégium tizedik születésnapjára

 

„Ti vagytok a világ világossága. Nem rejtethetik el a hegyen épített város.”

– írta Máté evangélista, s olvasták fel textusként nekünk is többször ezek között az ovális falak között. De mit jelentenek a titokzatos, metaforikus szavak? Mi ez a hegyen épített város?

 

I. Profesztivál

A TTM 2016. április 8-10. közötti tanulmányútja

Pintér Zoltán képe

A TTM 2016. április 8-10. közötti tanulmányútja

 

Egy csodálatos kora nyárias hetet követő hétvégére baljós időjárási körülményeket jeleztek előre a meteorológusok. Legalábbis a betervezett 16-17 km-es gyalogtúra szempontjából kedvezőtleneket.

Szombaton az abaújszántói labdarúgó szakosztály jóvoltából jutottunk el a Regéci-medencébe. Az U11 és 13 korcsoportok focistái Göncön játszottak, kedvünkre buszukkal tettek egy kis kitérőt a Regéc-Mgyoróska útelágazásig.

Folytatódik a Közéleti est sorozat a PROFESZ-ben

Oldalak